HomeContactDisclaimer
Praktijk voor Preventieve Gezondheid
Preventie in de praktijk brengen
Ruimtevaarttechnologie ommekeer in medische wetenschap
Regulier en Alternatief
Diagnose en Therapie
Herstel van natuurlijk evenwicht
Gezond en Vitaal leven met straling
ProNutri® Voedsel Intolerantie test
Cliënten reageren
Persberichten

Crossroads Vital Plus maakt gebruik van technieken om snel en effectief de oorzaken van vage klachten op te sporen en een resultaatgericht behandelplan in te zetten. Hierbij maakt Tineke van de Weerd, natuurgeneeskundige, gebruik van het revolutionaire Prognos® Computeranalyse Diagnose en Therapie systeem, ontwikkeld door de ruimtevaartgeneeskunde.

Belt u voor het maken van een afspraak:

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Tineke van de Weerd
Koningin Hortenselaan 3
7314 AJ Apeldoorn
telefoon: 055 578 75 40
e-mail: praktijk@vitalplus.nl
web: www.VitalPlus.nl

Tineke van de Weerd beschikt over een hogere beroepsopleiding verpleegkundige met universitaire aanvullingen in de pedagogiek en de gezondheidspsychologie. Orthomoleculaire geneeskunde en Integrale geneeswijzen zijn specialistische opleidingen, waarin zij recentelijk diploma's behaalde. Daarnaast is zij in het bezit van certificaten Coaching en Integrale Trainingsprogramma's voor het Bedrijfsleven. Tevens geeft zij adviezen aan mensen die stralingsgevoelig zijn en de bescherming hiertegen.

In 1970, na het behalen van haar diploma’s verpleegkundige en docent verpleegkundige, vertrok zij naar Amerika waar zij studeerde aan het Lane Community College, Eugene en werkte in de privékliniek van Dr. D.B. Bond, Eugene, Oregon, in de U.S.A. Vervolgens gaf zij haar steun aan en werkte zij jaren voor tal van medische hulporganisaties in Suriname, Nigeria, Port of Spain, Taipei, Turkije, Hong Kong en de laatste jaren in Taiwan, China.
In 1995 kwam zij terug in Nederland. In 2002 startte zij haar Trainingsbureau. Voorlichting en begeleiding van particulieren en mensen uit het bedrijfsleven maken deel uit van een preventief gezondheidsprogramma.

In 2004 opende zij haar Praktijk voor Natuurgeneeskunde in Apeldoorn, waarin zij mede gebruik maakt van het Prognos® Computeranalyse Diagnose en Therapie systeem uit de ruimtevaartgeneeskunde.

Tineke van de Weerd heeft een BIG registratie en is ingeschreven in het Register voor Licentiehouders van de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) met licentienummer 2.050713A met als professie Natuurgeneeskundige. Inschrijvingbij RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, met licentienummer 909835.
Licentiehouder heeft zich onderworpen aan de voor de VBAG geldende beroepscode en gedragsregels en het RBCZ klacht- en tuchtrecht.

Geregistreerd bij Zorgverzekeraars met zorgverlener AGB codes 90.031342 / 90.010278.
Inschrijving in de Registratiekamer, Wet op Persoonsregistratie m1289126.

top